ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Το πρωινό τρίο του ΣΚΑΪ - Θα «δέσει» ο Παυλόπουλος με τον Οικονόμου;


Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της εκπομπής «Σήμερα», μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ο Δημήτρης Οικονόμου πλέον θα λέει καλημέρα έχοντας στο πλευρό του τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη. Το ζητούμενο είναι κατά πόσον θα «δέσει» ο Παυλόπουλος με τον Οικονόμου...
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
«Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ». Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.
Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.
Συντονιζόμαστε καθημερινά στο «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, επειδή η ουσία της ημέρας που ξεκινά, βρίσκεται στην ενημέρωση, στον ΣΚΑΪ».