ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ευάγγελος Αντώναρος: "Ο αποπεμφθείς ανιψιός τηλεφωνεί σε υπουργούς, δίνει οδηγίες και αυτοί πειθαρχούν"


Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο Ευάγγελος Αντώναρος όσον αφορά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, που παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργικού γραφείου μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Το πρώην στέλεχος της ΝΔ σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ισχυρίζεται ότι ο αποπεμφθείς ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη εξακολουθεί να τηλεφωνεί σε υπουργούς και να δίνει οδηγίες.
Ο Ευάγγελος Αντώναρος αναρωτιέται με ποια ιδιότητα παρεμβαίνει στο έργο των υπουργών και γιατί κυβερνητικοί αξιωματούχοι πειθαρχούν στις υποδείξεις του.
Αναλυτικά η ανάρτηση με τους ισχυρισμούς του Ευάγγελου Αντώναρου: «Μαθαίνω απο άμεσα ενδιαφερόμενους οτι ο αποπεμφθείς ανιψιος Δημητριάδης εξακολουθεί να τηλεφωνεί σε υπουργούς (και όχι μονο) και να δίνει οδηγίες. Με ποια ιδιότητα; Και κυρίως: Οι δεχόμενοι τις κλήσεις αξιωματούχοι γιατί πειθαρχούν; Τόσο τον φόβο του Μαξίμου έχουν;».