ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Μένεα Ανδρουλάκη κατά Μητσοτάκη: «Εγώ δεν μπαίνω σε γκρίζο δωμάτιο»


Στους κύκλους της αντιπολίτευσης επικρατεί πυρετός κινήσεων και διεργασιών. Ο «επισυνδεθείς» Νίκος Ανδρουλάκης πνέει μένεα σε βάρος του κ. Μητσοτάκη. Οταν ερωτάται τι θα κάνει ανοι συνθήκες επιβάλουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, δηλώνει κατηγορηματικά ότι «εγώ δεν μπαίνω σε γκρίζο δωμάτιο». Και προσθέτει με ένταση ότι «αυτοί πήγαν να με εξοντώσουν προσωπικά και πολιτικά, πώς να συναντηθώ και να συνομιλήσω μαζί τους;». 
Εν τω μεταξύ έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί «ενημέρωση στο αφτί» από τους υπευθύνους της ΕΥΠ και συμβουλεύεται τους κ.κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Νίκο Αλιβιζάτο μήπως ανατεθεί το έργο αυτό στους κ.κ. Κώστα Μενουδάκο και Χρήστο Ράμμο, που προΐστανται της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ο πρώτος και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών ο δεύτερος. 
Οπως και να έχει, ο κ. Ανδρουλάκης είναι έξαλλος με την κυβέρνηση και δεν κρύβει ότι θα κάνει τα πάντα, εδώ και στο εξωτερικό, προκειμένου να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές του σκανδάλου των υποκλοπών.