ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Προκλητικός και αμετανόητος, αυτοθαυμάστηκε ξανά για το... έργο του


Επιχείρηση αλλαγής ατζέντας με ολίγον από Marfin και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ


Γεμάτο τοξικότητα και ατοπήματα το πρωθυπουργικό μήνυμα για την, εδώ και καιρό ανακοινωμένη, έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία, καθώς το Μαξίμου πασχίζει να αλλάξει την ατζέντα και να εμφανίσει επιτυχίες και θετικές ειδήσεις σε μια περίοδο κατά την οποία βάλλεται πανταχόθεν.
Την ώρα που κυβέρνηση και πρωθυπουργός βουλιάζουν μέσα στο σκάνδαλο των υποκλοπών, στην δραματική ακρίβεια και τις εξελίξεις στο προσφυγικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προσπάθησε προκλητικά να καρπωθεί προσωπικά την έξοδο από τα μνημόνια.
Με το βλέμμα στον σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων της Ν.Δ. δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επενδύσει στην τρομολαγνία κάνοντας αναφορά στους νεκρούς της Marfin, ενώ ανέσυρε από τις σκοτεινές περιόδους των μνημονίων την θεωρία των δύο άκρων, κάνοντας αναφορές σε πάνω και κάτω πλατεία, στη Χρυσή Αυγή και σε «μια τετραετία δημαγωγίας».
Την ίδια ώρα, αφού ευλόγησε τα γένια του και παρουσίασε μια «γαλάζια», κατασκευασμένη πραγματικότητα, έσπευσε να… προετοιμάσει, εμμέσως πλην σαφώς, τους πολίτες για ημίμετρα και παροχές ψίχουλα, ισχυριζόμενος ότι η χώρα πρέπει να διδαχθεί από τις «σπατάλες μέσα από τις αντοχές μας», ενώ σε άλλο σημείο επισήμανε ότι η έξοδος από τα μνημόνια δε σημαίνει επιστροφή στα λάθη.