ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ηχηρό μήνυμα Κεφαλογιάννη σε Μαξίμου στη σκιά του σκανδάλου


Την ώρα που οι κινήσεις και δηλώσεις πανικού στο κυβερνητικό στρατόπεδο συνεχίζονται, καθώς το Μαξίμου βουλιάζει στις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και υποκλοπών, έρχονται στο φως σενάρια και παραφιλολογία με αφορμή το άνοιγμα της Βουλής την επόμενη εβδομάδα.
Καθώς είναι δεδομένο ότι το θερμόμετρο θα αγγίξει κόκκινο στην Ολομέλεια και στις αρμόδιες επιτροπής, δημοσιεύματα στον κυβερνητικό και αντιπολιτευόμενο Τύπο, αλλά και τοποθετήσεις στα social media ανέφεραν ότι το Μαξίμου ενδέχεται να επιχειρήσει αντικατάσταση ορισμένων από τα μέλη της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Είναι, εξάλλου, γνωστό ότι πολλά από τα στελέχη της Ν.Δ. που βρίσκονται στη συγκεκριμένη επιτροπή δεν ανήκουν στον στενό πυρήνα του περιβάλλοντος Μητσοτάκη, ενώ στα σενάρια εμπλέκονται τα ονόματα της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Κώστα Τζαβάρα. Ο τελευταίος, μάλιστα, βγήκε αρκετά επιθετικά για το σκάνδαλο Predator και ζήτησε άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τέλος στα σενάρια με αιχμηρή ανάρτηση

Μέσα σε αυτό το κλίμα η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε να τοποθετηθεί με μια μακροσκελή ανάρτησή της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μετακινείται από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Η βουλευτής Α’ Αθήνας υπογραμμίζει ότι έχει αδιάλειπτη παρουσία στις συνεδριάσεις της επιτροπής, ενώ προσθέτει με νόημα ότι «η αντικατάσταση των βουλευτών σε οποιαδήποτε επιτροπή είναι κοινοβουλευτική πρακτική που γίνεται κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του βουλευτή να αντικατασταθεί λόγω προσωπικού κωλύματος, κάτι το οποίο στην περίπτωση μου δεν υφίσταται».

-από efsyn.gr