ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Τα περί άλωσης των ξένων Μέσων από κονδυλοφόρους κομμάτων...


Tα ξένα Μέσα δεν δημοσιεύουν αβασάνιστα και χωρίς έλεγχο για την εγκυρότητά τους ό,τι τους στέλνουν οι ανταποκριτές τους στην Ελλάδα –Έλληνες ή ξένοι. «Τα περί άλωσης των ξένων Μέσων από κονδυλοφόρους κομμάτων είναι αστεία» γράφει η Κατερίνα Νικολοπούλου που κάτι παραπάνω ξέρει, καθώς συνεργάζεται επί πολλά χρόνια με μεγάλο ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο και ανήκει στο δημοσιογραφικό δυναμικό του στο γραφείο της Αθήνας.
«Οι ανταποκριτές είναι αρκετές φορές Έλληνες. Τα κείμενα που στέλνουν δεν δημοσιεύονται πριν περάσουν από τη βάσανο εξαντλητικών ερωτήσεων και κάποιες φορές και απαίτησης στοιχείων που δεν δημοσιεύονται μόνο και μόνο για να εξακριβωθούν αυτά που τελικά δημοσιεύονται», αναφέρει. 
Οπότε ας μην ψάχνουμε για ανταποκριτές ξένων Μέσων –των έγκυρων, εννοείτε– που άγονται και φέρονται. Αυτό μπορεί να είναι εσωτερικό σπορ –φυσικά όχι για ένα μέρος του κλάδου.
- από το Harddog