ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Αγγελάκας για το «υπερθέαμα» Mπακογιάννη- Ρουβά: Ντρέπομαι και λυπάμαι


Παρά την κατακραυγή για την απευθείας ανάθεση διοργάνωσης συναυλίας του Σάκη Ρουβά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έναντι 211.000 ευρώ, η φιέστα του δήμου Αθηναίων δεν ακυρώθηκε.. αλλά έγινε κανονικά στον Λυκαβηττό, χωρίς κοινό.
Το «υπερθέαμα» βιντεοσκοπήθηκε από την Carousel με το υλικό να στέλνεται στην ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε την εκδήλωση λες και δεν γινόταν αυτό να γίνεις απευθείας από την ελληνική τηλεόραση.
Ως εκ τούτου το μπαράζ σχολίων από χρήστες του διαδικτύου συνεχίστηκε με το χάσταγκ δημοφιλές #cancel_rouvas να συγκεντρώνει πάνω 10.000 αναρτήσεις και τον Κώστα Μπακογιάννη να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.
«Ντρέπομαι και λυπάμαι» είπε ο Γιάννης Αγγελάκας, που με ένα λακωνικό μήνυμα επέκρινε το γεγονός. «Καλή χρονιά και σε καλή μεριά πατριώτες (από αύριο 2% αύξηση στον κατώτατο μισθό)» πρόσθεσε ειρωνικά αναφερόμενος στα μόλις 13 ευρώ επιπλέον που θα δουν στην τσέπη τους οι πολίτες.
Aπο την πλευρά του ο Μιχάλης Τσιντσίνης της Καθημερινής σχολίασε:
«Η μοναχική, αορίστως τιμολογημένη φιέστα του Sakis the Greek πάνω στον λόφο δεν είναι το αντίδοτο της μιζέριας. Είναι η μιζέρια».