ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Θετικοί στον κορωνοϊό Παπαχλιμίντζος και Βίδου - Νέα κρούσματα στην ΕΡΤ


Θετικοί βρέθηκαν στον κορωνοϊό οι παρουσιαστές της εκπομπής Συνδέσεις" της ΕΡΤ Χριστίνα Βίδου και Κ. Παπαχλιμίντζος. Η Βίδου έγραψε σχετικά στο facebook: "Τα χαμόγελα παραμένουν no matter what. Για λιιιγο οι Συνδέσεις ΕΡΤ θα αποσυνδεθούν, λογω covid. Είμαστε κι οι δύο θετικοί, αλλά ευτυχώς τρείς φορές εμβολιασμένοι γι αυτό και το περνάμε εντελώς ανώδυνα. Η τεχνολογία δε θα μας κρατήσει μακριά από την εκπομπή. Μεσω skype θα τα λεμε. Οικοδέσποινα για τις επομενες ημέρες θα ειναι η Νίνα Κασιμάτη".
Θυμίζουμε ότι μετά τον καθιερωμένο καθημερινό έλεγχο για COVID-19, είχε διαπιστωθεί η ύπαρξη κρούσματος σε μέλος της ομάδας της εκπομπής «Κυψέλη». H ΕΡΤ προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας απαρεγκλίτως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η αναβολή της εκπομπής από σήμερα έως και την ερχόμενη Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021.
Επίσης θετικός στον κορωνοϊό είχε διαγνωστεί και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Λασκαράτος στις αρχές Δεκεμβρίου. Μάλιστα ο δημοσιογράφος που είναι διπλά εμβολιασμένος ετοιμαζόταν να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου.