ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Κόντρα για τον ιό του υιού


Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, τις ημέρες των οικογενειακών διακοπών στην Ήπειρο. Με αφορμή αυτό το γεγονός η ΝΔ κάνει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί για fake news και πόλεμο λάσπης στην οικογένεια του πρωθυπουργού.
Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει τα εξής:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα.
»Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επέλεξε να απαντήσει με χιούμορ, υποστηρίζοντας ότι πέρασε τις μέρες του παίζοντας βιντεοπαιχνίδια.
Στον λογαριασμό του στο Instagram έγραψε:
«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη. Έχουμε μέρες μπροστά μας, προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας. Είτε μέχρι να κερδίσουμε, είτε μέχρι να λήξει η καραντίνα».
ΣΥΡΙΖΑ: Ανάξια σχολιασμού ανακοίνωση

Ακολούθως, με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική, σε σχόλιό του για την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει τα εξής:
«Πρώτα απ´ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη.
Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού.
Η κυβέρνηση αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω.
Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο.
Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό...»