ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ο Sting γίνεται 70 ετών και το Kosmos θυμάται ένα ιστορικό live


Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, ακριβώς τα μεσάνυχτα, το Kosmos γιορτάζει μαζί με τον Sting τα 70 του χρόνια, και το «Kosmos Live!» παρουσιάζει σε συνεργασία με την EBU μια συναυλία του Sting.. με αναμνηστική αξία, καθώς συμπίπτει και με την επίσκεψή του στην Αθήνα για τις δύο συναυλίες στο Ηρώδειο εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας «Sting, My Songs».
Αυτές οι δύο αφορμές στάθηκαν αρκετές, ώστε να ευχηθούμε στον Sting «χρόνια πολλά» και δημιουργικά, αναπολώντας τη συναυλία που δόθηκε στο διάσημο Paléo Festival της πόλης Nyon στην Ελβετία, τον Ιούλιο του 2012, όπου και βρέθηκε επί σκηνής με 6μελές σχήμα. Σε 100 λεπτά διέτρεξαν μια μεγάλη καριέρα, από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των Police ώς τα πιο πετυχημένα προσωπικά άλμπουμ του Sting.
Θα βρεθούμε στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, καλοκαίρι σε μια κατάφυτη τοποθεσία, στο mainstage, με χιλιάδες θεατές, σε ένα από τα μεγαλύτερα υπαίθρια φεστιβάλ της ηπειρωτικής Ευρώπης και θα εκτιμήσουμε για άλλη μια φορά το ταλέντο και τα χαρίσματα του Gordon Matthew Thomas Sumner από το Νιουκάσλ, του καλλιτέχνη των 100 εκατομμυρίων αντιτύπων συνολικά, ενός «από τους 100 μεγαλύτερους μουσικούς του 20ού αιώνα» (Q mag).
Επιμέλεια – παρουσίαση: Κώστας Αλαγιάννης