ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Η Φρειδερίκη και η Φανέλα του Δημοσιογράφου


Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την περασμένη Δευτέρα τους επαγγελματίες δημοσιογράφους. Το Μορφωτικό Ιδρυμα της ΕΣΗΕΑ ανήγγειλε με κάθε επισημότητα τη θέσπιση ενός βραβείου για.. δημοσιογράφους-συγγραφείς βιβλίων που ονομάζεται «Βραβείο Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το βραβείο απονέμεται από το «Ιδρυμα για την προώθηση του ελληνικού πνεύματος Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου» και συνοδεύεται από το χρηματικό ποσόν των 10.000 ευρώ. Πρόεδρος της τριμελούς κριτικής επιτροπής είναι ο καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης. H απονομή του βραβείου γίνεται κάθε δύο χρόνια. Η έκπληξη γίνεται μεγαλύτερη στην κατάληξη της ανακοίνωσης, όπου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι «να αποστείλουν τρία αντίτυπα του βιβλίου τους, την φωτογραφία της επαγγελματικής τους ταυτότητας και το βιογραφικό τους σημείωμα στην διεύθυνση της ΕΣΗΕΑ για το “Ιδρυμα για την προαγωγή του ελληνικού πνεύματος Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου”».
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ του Δημήτρη Ψαρρά στην ΕφΣυν ΕΔΩ