ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

«Πόρτα» στην ΕΣΗΕΑ απ’ το Facebook


* Την πιο ηχηρή «πόρτα» της ζωή μου δεν την έφαγα ούτε σε κλαμπ, ούτε σε μπαρ, ούτε σε καμπαρέ.Την πιο δυναμική, την πιο σβουριχτή, την πιο βαρβάτη πόρτα της ζωής μου την έφαγα.. όταν ήμουνα 13 χρονών στα Τρίκαλα και είχε έρθει στην πόλη, στο σινέ «Απόλλων», η ταινία «Ο Τσιγγάνος» με τον Αλαίν Ντελόν και στήθηκα στην ουρά με άλλους πολλούς να πάω να το δω το έργο και όταν ήρθε η ώρα μου να κόψω εισιτήριο, μου είπαν «είναι άνω των 17» και με διώξανε…
* Όσο ζόρικη κι αν ήταν όμως η συγκεκριμένη «πόρτα», δεν συγκρίνεται με αυτή που εισέπραξε η ΕΣΗΕΑ από το Facebook. Εδώ μιλάμε για κανονικό στα μούτρα σου, ιν γιορ φέης που λένε και τ’ Αμερικανάκια, να σου κάνει τη μύτη τούμπανο και να σου φέρνει δάκρυα στα μάτια.
Γιατί;
Διότι ζήτησε διαδικτυακή συνάντηση η Ένωση «με πρόσωπα αρμόδια για να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση του ελληνικού περιεχομένου στο Facebook».
Από την εταιρεία Hill & Knowlton Strategies, το ζήτησε αυτό η ΕΣΗΕΑ, την εταιρεία που είναι media relations agency του Facebook στην Ελλάδα.
* Και η απάντηση; Διαβάστε και σημειώσατε:
«Σε συνέχεια του σχετικού email σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Facebook από την πλευρά του, στις 3 Μαρτίου 2021 προχώρησε σε μια επίσημη δήλωση, καθώς και κοινοποίησε περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με την πολιτική και τις διαδικασίες του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορούμε να σας τα αποστείλουμε εκ νέου.
Ανατρέχοντας στα παραπάνω θα βρείτε απαντήσεις στα θέματα του αιτήματος που μας κοινοποιήσατε.
Με δεδομένα τα παραπάνω, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην παρούσα φάση το Facebook δε σκοπεύει να προβεί σε νέες δηλώσεις σχετικά με το εν λόγω θέμα».
* Μιλάμε τώρα για την απόλυτη περιφρόνηση, αλλά και πώς να την αντιμετωπίσεις δηλαδή; Με απεργιακή κινητοποίηση ή με διάβημα διαμαρτυρίας στην Πελώνη; Σε αμφοτέρας τις περιπτώσεις, προκοπή δεν βλέπω…

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost