ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

O Φρανκ Σινάτρα της ΕΡΤ και ο άνκορμαν που πάει για βουλευτής


*
Μιλάω με μία από τις πηγές μου στο Ραδιομέγαρο (πρόεδρε Ζούλα, έχω ένα σωρό πηγές στο Μέγαρό σου!) και μου λέει:..- Ρεπόρτερ Ξανθάκη, πλάκα είχαν αυτά που έγραψες για Βίκυ Φλέσσα στην Ευρωβουλή με πρόεδρο ΕΠΟ τον Ζαγοράκη. Αλλού τα κακαρίσματα όμως κι αλλού γεννούν οι κότες.
- Δηλαδή, τον ρωτάω.
- Δηλαδή, μου απαντάει, άλλος προορίζεται για έδρανα και μάλιστα όχι αυτά των Βρυξελλών αλλά εκείνα της πλατείας Συντάγματος.
- Ποιος άλλος ρε φίλε, τον ξαναρωτάω.
- Ο Φρανκ Σινάτρα, μου απαντάει!

* Το ακούω εγώ, ταράζομαι κάπως, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα τα περιμένεις από την ΕΡΤ. Πράγματα που θα φάνταζαν απίστευτα και εξωπραγματικά σε άλλους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς είναι απλή καθημερινότητα στο Ραδιομέγαρο. Αφού λοιπόν ακούστηκε ένα εύηχο «γκλονκ!» μέσα στην κεφάλα μου, επέστρεψα στον συνομιλητή μου.

*- Μη με δουλεύεις, του λέω, πες την αλήθεια γιατί δεν έχω πολλή υπομονή.
- Ξέρεις ποιόν αποκαλούν «Φρανκ Σινάτρα» στην Αγία Παρασκευή, με ρωτάει.
- Όχι δεν ξέρω, του απαντάω.
- Τον Νίκο Αλιάγα, μου αποκαλύπτει!

* Και μαθαίνω λοιπόν εγώ ότι ο ΕλληνοΓάλλος (ή μήπως ΓαλλοΈλληνας) άνκορμαν, το κέρδισε με την αξία του το παρατσούκλι στους διαδρόμους της ΕΡΤ. Λόγω ικανοτήτων στο άσμα; Λόγω δεξιότητας στο χορό; Λόγω άνεσης μπροστά στο φακό και στο μικρόφωνο; Όλα μαζί και βάλε και πάρε και δώσε, συν η πολιτική του τοποθέτηση, που όπως και εκείνη του Φράνκι πήρε το δρόμο το στρατί από τις παρυφές της κεντροαριστεράς (τον θυμάστε κάποτε στο φιλοπασόκ Alter, ε;) και κατέληξε στη σκιά της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.

* Εκεί είναι το κουμπί του σπικαρίσματος την 25η Μαρτίου και της παρουσίας στο Προεδρικό, μου λέει ο συνομιλητής μου και συμπληρώνει:
Εδώ στην Αγία Παρασκευή, ακούγεται όλο και περισσότερο ότι έχει εξασφαλίσει μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ερχόμενες εκλογές. Και γι’ επανήλθε τώρα δριμύτερος, για να υπενθυμίσει την παρουσία του στο πόπολο. Και έπεται συνέχεια…  

- από τη στήλη που υπογράφει ο Χρήστος Ξανθάκης medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost