ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Ψάχνοντας για άλλη εκπομπή


Το πρωινό 8-10 στον Real fm ήταν πάντα ενδιαφέρον, όποια σχήματα παρουσιαστών και αν υπήρχαν, σε δίδυμα ή τρίο: Λυριτζής-Καμπουράκης, Καμπουράκης-Καλογεροπούλου, Καμπουράκης-Κασίμη,.. Χουδαλάκης-Κασίμη, Χουδαλάκης-Κασίμη-Καλαμαράκης, φυσικά και το δίδυμο Χουδαλάκης-Καλαμαράκης, όπως άρχισε στην τρέχουσα περίοδο για να προστεθεί στη διάρκεια της σεζόν ο Γιάννης Μιχελάκης, οπότε η συνταγή μπερδεύτηκε.
Η αποχώρηση του Καλαμαράκη πείραξε τη γεύση της εκπομπής, κάτι χάθηκε. Και τώρα μπορεί κάποιοι ακόλουθοι του δίωρου να ψάχνονται αλλού. Λόγου χάρη στον Alpha fm όπου στο 8-10 «παίζουν» οι Πετρόπουλος-Κακιούσης, γνωστοί και αγαπητοί στο ακροατήριο του Real fm, του σταθμού που δεν μπόρεσε να τους κρατήσει όταν τους διεκδίκησε το ανανεωμένο ραδιόφωνο του Alpha. Δεν είναι κακή ιδέα το αντίθετο... Στον Alpha, λοιπόν, το «Σεμνά και ταπεινά» των δύο (από χρόνια) συμπαρουσιαστών και φίλων έχει και ηχογραφημένα, που είχε το δίωρο του Real επί Καλαμαράκη. Και του έδιναν ξεχωριστό χρώμα.
- από το harddog