ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Η επιτροπή Λοιμωξιολόγων σαν σφουγγαρόπανο;


Χθες επιτέθηκε στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας αιχμές ότι δεν επέτρεψαν να ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής προκειμένου να εξυπηρετήσουν.. συναδέλφους τους, γιατρούς.
«Διαφωνώ με την απόφαση των λοιμωξιολόγων, ελπίζω να μην έχει συντεχνιακή λογική επειδή εξυπηρετεί τους γιατρούς, ελπίζω να μην είναι συναδελφική παραχώρηση» είπε στον ΑΝΤ1.
Σήμερα την σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παπαχρήστος, στα ΝΕΑ, λέγοντας πως η Επιτροπή είναι μία «μικρή Βαβέλ»: «Φαίνεται πως επέδρασε σκληρά, και βαριά, το άγχος δημοσιότητας που έχουν ορισμένοι εξ αυτών - είναι μια πρώτη εκτίμηση. Θα πρόσθετα επίσης στα της δημοσιότητας, όσα αφορούν και στα προσωπικά τους (άνθρωποι είναι και οι γιατροί) καθώς επίσης και στο πώς βλέπει ο καθένας από αυτούς τον εαυτό του στη μετά πανδημία εποχή... Όλο αυτό λοιπόν έχει δημιουργήσει μια απίθανη κατάσταση, η οποία σχηματικά μπορεί να περιγραφεί με τη λέξη μπάχαλο. Ένα διχασμένο μπάχαλο, αν μου επιτρέπεται ο νεολογισμός».
Να σας πω κάτι; Δεν τους λυπάμαι. Κι ας δεχτούν κι άλλες επιθέσεις από την κυβέρνηση και φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους, ας γίνουν και αποδιοπομπαίοι τράγοι στο τέλος (που θα γίνουν, να μου το θυμηθείτε). Οταν τόσους μήνες αποτελούν την ουρά της κυβέρνησης -ειδικά αυτής της κυβέρνησης- αντί να λειτουργούν ως πραγματικοί επιστήμονες, καλά να πάθουν τώρα.
Τους είχαν σαν σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα κυβερνητικά απόνερα, λογικό τώρα να τους στύβουν. No mercy. Να το σκέφτονταν όταν χαριεντίζονταν με τους υπουργούς, όταν έβγαιναν με σκέρτσο και νάζι στα τηλεοπτικά παράθυρα ως άλλοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι. Να το σκέφτονταν όταν γίνονταν υποτακτικοί του υπουργικού συμβουλίου.
Τουλάχιστον ο κ. Τσιόδρας, ο Σωτήρης του Κυριάκου, είχε την ευφυία να αποσυρθεί εγκαίρως από το προσκήνιο.
Τώρα τους κατηγορεί ο υπουργός για συντεχνιακή λογική, δεν θα αργήσει να τους αποκαλέσει και ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ας πρόσεχαν.