ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Στον «πάγο» το σχέδιο για επανέκδοση του ημερήσιου Έθνους

Aκόμα μία ανακοίνωση εξέδωσε ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» μέσα από τον λογαριασμό τους στο Facebook, ως απάντηση στην τελευταία ανακοίνωση του ΣΚΑΙ. «Αρκετά ασχοληθήκαμε» αναφέρουν και ανακοινώνουν εκπομπή στο κανάλι του «Ράδιο Αρβύλα» στο Youtube.
***
Παρά τις φήμες που..
κυκλοφόρησαν περί επανεξέτασης της πρότασης για να βγει ξανά τα περίπτερα το ΕΘΝΟΣ σε καθημερινή βάση (ΕΔΩ), πληροφορία από πολύ ψηλά ιστάμενους στον όμιλο της Παιανίας αναφέρει πως για την ώρα δεν «παίζει» το ενδεχόμενο επανέκδοσης του ημερήσιου φύλλου.
***
Φέτος συμπληρώνονται 13 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Κούρκουλου, στις 30 Ιανουαρίου 2007. Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη, που παραχώρησε το 1974, στην εκπομπή του ΕΙΡΤ «Οι ρεπόρτερς».
***
Αυτήν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Αυτοψία» ο χρόνος γυρνά 2.500 χρόνια πίσω. Στο χρονικό σημείο όπου η Μάχη των Θερμοπυλών και η Ναυμαχία της Σαλαμίνας άλλαξαν την ροή της Ιστορίας καθώς για πρώτη φορά χαράχτηκαν τα όρια μεταξύ Ανατολής και Δύσης. «Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 24:00.