ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Τι λέει ο Παπαπαναγιώτου για τον διορισμό και την αμοιβή του

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαναγιώτου απάντησε μέσω twitter για την σύμβασή του, τον διορισμό του και την αμοιβή του ως Συμβούλου Επικοινωνίας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ (Κτιριακές Υποδομές) Αθανάσιο Γιάνναρη.
Συγκεκριμένα ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου αναφέρει ότι δεν είναι μετακλητός και η αμοιβή του είναι ακριβώς η προβλεπόμενη..
από το μισθολόγιο της ΕΣΗΕΑ (βάσει της προϋπηρεσίας μου) +70€ μηνιαίως ως επίδομα 2 ανηλίκων τέκνων. Αναλυτικά η ανάρτηση του δημοσιογράφου στο twitter:
"Άφησα να περάσουν δυο 24ωρα, ώστε το «σύστημα» να ΕΚΤΕΘΕΙ -πάλι-ΕΝΤΕΛΩΣ. ΔΕΝ είμαι «μετακλητός». Είμαι Συμβουλος του Δ/ντος Συμβούλου της Α.Ε. με στόχο την ανάδειξη του κοινοφελους έργου της Α.Ε.(σχολεία, νοσοκομεία,δικαστ. μέγαρα κλπ υποδομές)
Επειδή ΔΕΝ είμαι μετακλητός, δεν υπάρχει νομική υποχρέωση δημοσίευσης ΦΕΚ. Άρα και των αποδοχών μου.
ΩΣΤΟΣΟ -και εκ περισσού- δηλώνω, ότι η αμοιβή μου είναι ακριβώς η προβλεπόμενη απ το μισθολόγιο της ΕΣΗΕΑ (βάσει της προϋπηρεσίας μου) +70€ μηνιαίως ως επίδομα 2 ανηλίκων τέκνων.
Η διαρκής στοχοποίηση μου τα τελευταία 5 χρόνια-δυστυχώς γι αυτούς-έχει μονότονα το ΙΔΙΟ πάντα αποτέλεσμα: Να εκτίθενται αγκαλιά με τα fake news.
Αυτό δεν με εμπόδισε ποτέ. Ούτε θα με εμποδίσει.
Δεν πρόκειται να επανέλθω, εκτός αν απαιτηθούν νομικές ενέργειες."