ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ρατσιστικό κίνητρο αναζητά ο εισαγγελέας...

...στην βιαιοπραγία του αστυνομικού κατά του 11χρονου 

 Έρευνα για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά διέταξε ο εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού, μέλους της τετραμελούς ομάδας ΔΙΑΣ, που έχει καταγραφεί σε βίντεο να βιαιοπραγεί σε βάρος ανήλικου αγοριού στο Μενίδι..
Οι υπόλοιποι τρεις αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ήταν παρόντες στο περιστατικό οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο κατηγορούμενοι για υπόθαλψη, καθώς στο επίμαχο καταγραφέν υλικό εμφανίζονται απαθείς στην βιαιοπραγία του συναδέλφους τους κατά του 11χρονου παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες , ο αστυνομικός δράστης της επίθεσης σε βάρος του 11χρονου, εμφανίστηκε σήμερα, που πλέον έχει παρέλθει ο χρόνος του αυτοφώρου, ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο. Έτσι ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια έρευνας σε βάρος του.
Η εντολή του εισαγγελικού λειτουργού είναι να ληφθούν καταθέσεις ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση και να εξακριβωθεί όχι μόνο αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της σωματικής βλάβης αλλά αν διαπράχθηκε με την επιβαρυντική περίπτωση ότι ο δράστης είχε ρατσιστικά κίνητρα για την πράξη του σε βάρος του μικρού που φαίνεται να είναι Ρομά.
<