ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Δεν αλλάζει το ωράριο στον Alpha

Aναδημοσιεύουμε το email του εκπροσώπου των δημοσιογράφων του Alpha στην ΕΣΗΕΑ, Β. Δουράκη, που εστάλη στο enimerosi24:
Αγαπητοί συνάδελφοι
Με θλίψη μας διαβάσαμε στην έγκριτη ιστοσελίδα σας θέμα που αφορά τους εργαζόμενους του Alpha, το οποίο προκάλεσε αναστάτωση μεταξύ των δημοσιογράφων- μελών της ΕΣΗΕΑ του Σταθμού μας.
Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην.. ανάρτησή σας με τίτλο «Νέο πρωϊνό ωράριο για τους “χαλαρούς” του Alpha» το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας στις 30 Ιανουαρίου 2020, ώρα 2:50 μμ
Ως εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του Alpha στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, θα ήθελα να δηλώσω πως ουδέποτε έγινε ενημέρωση προς τους εργαζόμενους ότι ο Σταθμός υιοθετεί ειδικό ωράριο για «χαλαρούς», πόσο μάλλον -όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα- υπήρξε σχετική «ντιρεκτίβα» προς δημοσιογράφους.
Θα ήθελα λοιπόν να διαψεύσω ότι υπήρξε μια τέτοια εντολή, πόσο μάλλον όταν κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι διαχωρίζονται σε «καλούς» και «κακούς» χωρίς σαφώς οριοθετημένα και καθορισμένα κριτήρια.
Περιττό να πω ότι εάν γινόταν μια τέτοια ενέργεια θα ήταν ευθεία προσβολή στην προσωπικότητα των εργαζομένων, αλλά και συνθήκη εργασιακού Μεσαίωνα.
Για το θέμα έχει ενημερωθεί και η ΕΣΗΕΑ προκειμένου να διερευνηθεί η εγκυρότητα των πληροφοριών σας και παρακαλώ όπως αποκατασταθεί η αλήθεια μέσω της -κατά τα άλλα- έγκριτης ειδησεογραφικής σας σελίδας.
Με τιμή
Βαγγέλης Δουράκης