ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Κανάκης: Αυτά είναι τα e-mail που έστειλα στον ΣΚΑΪ

Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» απαντά (ξανά) στο κανάλι -
UPD Τι ανταπαντά ο ΣΚΑΪ

Στην νέα (μεταμεσονύχτια) ανακοίνωση του ΣΚΑΪ (ΕΔΩ) απαντάει σήμερα η παρέα του Αντώνη Κανάκη. Με ένα μακροσκελές κείμενο η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου» στρέφεται για άλλη μια φορά κατά του ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για «γκεμπελισμό» από τον..
τηλεοπτικό σταθμό, και φέρνει στο φως της δημοσιότητας αναλυτικά τις συνομιλίες (κι όχι αποσπάσματα) του Αντώνη Κανάκη με τους υπευθύνους του καναλιού, και συγκεκριμένα με την Εύη Κουτσαυτάκη και τον Λοϊζο Ξενόπουλο.
Μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανακοίνωση της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου», αναφέρεται:
"Δυστυχώς, ο σταθμός αυτός πετυχαίνει να μας παρασύρει σε ένα αρκετά χαμηλό επίπεδο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
Ας είναι αυτή η εξαίρεση που θα επιβεβαιώνει τον κανόνα μας.
Ο Σκάι δημοσιοποίησε αποσπάσματα των μεταξύ μας mails.
Kαι αυτό βέβαια είναι το κλειδί: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ. Βολικά παραπλανητικά αποσπάσματα από την πλούσια ανταλλαγή mails που είχαμε από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα.
Μέτα τις διαρροές λοιπόν πέρασε στην επόμενη «γκεμπελική» τακτική.
Αφού λοιπόν άνοιξαν τους ασκούς, ας παρουσιαστεί όλο το ιστορικό σε ένα μακροσκελές κείμενο, γεμάτο όμως αποκαλύψεις.(...)"


Και η νέα ανταπάντηση του ΣΚΑΪ:

Παρά το ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμούσε να έχει στο πρόγραμμά του τις δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, από τα γραφόμενα της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα, τι έπρεπε να υποστεί και τι υπέστη! Ο ΣΚΑΪ, σεβόμενος τους ανθρώπους του και τιμώντας την μακρόχρονη πορεία της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα στην Ελληνική τηλεόραση, δεν θα καταχραστεί άλλο την υπομονή κανενός και δεν θέλει να δώσει συνέχεια.