ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Τρεις νεκροί από την πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο

Νεκροί ανασύρθηκαν από άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και οι τρεις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου. Νεκροί είναι δύο ρώσοι υπήκοοι και ο Έλληνας χειριστής του ελικοπτέρου.
Όπως ανακοινώθηκε, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και σε συνεννόηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με το θάλαμο επιχειρήσεων του Αρχηγείου..
του Λιμενικού Σώματος, υπάρχει έγκριση για μετακίνηση της ατράκτου σε ασφαλές σημείο προκειμένου να μη δημιουργεί κίνδυνο για τη θαλάσσια ναυσιπλοΐα αλλά και να εξεταστεί από ειδικούς εμπειρογνώμονες.
Δεν υπάρχουν επιζώντες από την πτώση του ελικοπτέρου έξω από το λιμάνι του Πόρου, είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο δήμαρχος Γαλατά, Κώστας Καραγιάννης, που μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Open.
Το ελικόπτερο κατέπεσε μόλις απογειώθηκε από τον Γαλατά και καθώς όλα δείχνουν συγκρούστηκε με καλώδια της ΔΕΗ.
Το ιδιωτικό ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από το Κρανίδι, ενώ θα πήγαινε στον Γαλατά και θα είχε τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και κατέπεσε κοντά στη νότια είσοδο του λιμανιού του Πόρου.  -πηγή: efsyn.gr