ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Δημοσιεύτηκαν οι προκηρύξεις για τις θέσεις προέδρων σε ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσιεύτηκαν οι προκηρύξεις - προσκλήσεις για υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση των θέσεων του προέδρου και του γενικού διευθυντή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και για τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ. Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος,..
Στέλιος Πέτσας. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Δημοσιεύθηκε σήμερα η προκήρυξη-πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου-Γενικού Διευθυντή της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. (ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε.).
Επίσης, δημοσιεύθηκε και η δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή των θέσεων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου του Δ.Σ. της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε.» (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι και τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, 15:00 μ.μ..(http://www.opengov.gr/home/2019/08/19/8322?fbclid=IwAR300OkG9_Bi7kRbDt9ASJThA7GVcsg449goOOWN3cstENm_rCbiNbADQOo)


Παραθέτουμε σχόλιο από το fb του Πέτρου Κατσάκου: "Για να καταλάβεις πως λειτουργεί το σωστό, το επιτελικό, το Δεξιό το κράτος. Πρώτα η κυβέρνηση ανακοινώνει τους εκλεκτούς της (Ζούλας - Γαμπριτσιος) για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ και μετά από μια βδομάδα καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για τις δύο αυτές θέσεις. Επιτελικοί επαγγελματίες όχι αστεία!"