ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Στο επικοινωνιακό επιτελείο Μητσοτάκη και η Μαρία Χούκλη

Στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε θέση ειδικού συμβούλου, εντάσσεται η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη.
Η δημοσιογράφος ενδέχεται να βοηθήσει, επίσης, στη στελέχωση του προγράμματος της ΕΡΤ.
Πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου..
Θεσσαλονίκης, η δημοσιογράφος θα ενισχύσει την επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου.
Aναλυτικά και σύμφωνα με το ΦΕΚ της 22ης Αυγούστου:
Με την Υ54/06.08.2019 απόφαση του Πρωθυπουργού, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55, 56 και 57 του π.δ. 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα» (Α ́ 98) και του κεφαλαίου Β του ν. 4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» (Α ́ 176), όπως ισχύουν, το π.δ. 80/2019 «Διορισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου, Αρχηγού του Κόμματος της «Νέας Δημοκρατίας» (Ν.Δ.), ως Πρωθυπουργού» (Α ́ 118) και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α ́ 121), διορίζεται από 09.07.2019 η Μαρία Χούκλη του Ιωάννη (ΑΔΤ: Α.....), πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστη-μών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε θέση ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Χρήστου - Γεώργιου Σκέρτσου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας.
Τελικά, κανένας δεν πάει χαμένος... Ολοι οι καλοί χωράνε!