ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Τι «μαγειρεύει» ο Μαλέλης στα υπόγεια του Μαρινάκη;

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μη διεκδίκησε τηλεοπτική άδεια στον τελευταίο διαγωνισμό του ΕΣΡ, ωστόσο πληροφορίες από τη Συγγρού (έδρα των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα») υποστηρίζουν ότι στο υπόγειο του κτιρίου που φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις της Alter Ego -και εσχατως έχει αποκτήσει γραφείο ο Σταμάτης Μαλέλης- γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα..
low budget ιντερνετικό και δορυφορικό κανάλι, με αρκετή ενημέρωση που θα βασίζεται στο υπάρχον δημοσιογραφικό δυναμικό και κάποιες ψυχαγωγικές ζώνες.
Το νέο κανάλι λέγεται ότι θα συνεργαστεί με τις πλατφόρμες NOVA, COSMOTE και Wind.
Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμη και από την προσπάθεια στησίματος του νέου καναλιού, μιας και τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, είναι η προσπάθεια της πλευράς Μαρινάκη να εξασφαλίσει τον τίτλο του MEGA. Μάλιστα σε αυτό αποδίδουν πολλοί και την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του ιστορικού σταθμού από τον εφοπλιστή, με στόχο – σύμφωνα με ορισμένες πηγές, το νέο κανάλι να έχει το όνομα του (New) MEGA.

- πηγή: enimerosi24