ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Τα «βρήκε» ο Φουρθιώτης με τον Βρυώνη

Αναλαμβάνει το Νέο Κανάλι 

Άλλη μία ανατροπή στο σίριαλ των σχέσεων του Μένιου Φουρθιώτη με τα πρώην αφεντικά του έφερε στο φως η εκπομπή «Στη Φόρα» στο ΑΡΤ και κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή.
Μετά το «κόψιμο» των «Αποκαλυπτικών» και την απόλυση του Φουρθιώτη από το Epsilon,..
που στις 8 Ιουλίου αποχαιρετάει οριστικά τον τηλεοπτικό σταθμό, ο παρουσιαστής φαίνεται ότι θα μετακομίσει στο Νέο Κανάλι του πρώην εργοδότη του, Φίλιππου Βρυώνη.
Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι οι δυο τους τα ξαναβρήκαν παρόλες τις δικαστικές διαμάχες, τις αιτιάσεις του παρουσιαστή για αποζημίωση 6 εκατομμυρίων ευρώ και την εμπορική ζημιά που είχαν προκαλέσει τα εγγραφα που είχε προσκομίσει ο Μένιος Φουρθιώτης στο ΕΣΡ μπλοκάροντας την πανελλαδική άδεια του πρώην αφεντικού του.
Ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δε θα είναι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά θα αναλάβει και υψηλό διοικητικό πόστο, όπως ακριβώς είχε και στο Epsilon, υπό την ιδιοκτησία Βρυώνη.
- από topontiki