ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

«Για τον ΕΔΟΕΑΠ όλων μας»

Η Ενωτική Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΑΠ (Αντωνιάδου, Καπάκος, Κουμπιάς κλπ)  που επικράτησε στις εκλογές με ανακοίνωσή της αναφέρει:

Οι άνθρωποι της ενημέρωσης, ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού. Πήραν τον ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια τους, δεν τον άφησαν στους καιροσκόπους. Τους ευχαριστούμε και δεσμεύομαστε οτι θα..
  συνεχίσουμε τον αγώνα για την στήριξη και την διεύρυνση του ΕΔΟΕΑΠ μένοντας σταθεροί στην γραμμή της ενότητας και της αλληλεγγύης ολοκλήρου του κλάδου μας.

Ο ΕΔΟΕΑΠ θα συνεχίσει την πορεία του, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αξιοπρεπή επικούρηση και εφάπαξ ενώ ταυτόχρονα γίνεται ο συνεκτικός ιστός ενοποιώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ενημέρωση, που δοκιμάζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια. Ο ΕΔΟΕΑΠ θα συνεχίσει την πορεία του παρά τις νέες αξιώσεις της τρόικας και την αποχώρηση της απερχόμενης ομάδας Καρούτζου απο τις σκληρές διαπραγματεύσεις, που ήταν και είναι καθοριστικές για το μέλλον του ασφαλιστικού μας ταμείου. Δεσμευόμαστε οτι θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά των εργοδοτικών προσφυγών και μεθοδεύσεων. Εμείς δεσμευτήκαμε να μην παίξουμε κορόνα-γράμματα τον ΕΔΟΕΑΠ και τον κλάδο μας. Στηρίζουμε τον ΕΔΟΕΑΠ σήμερα για να μπορούμε να τον βελτιώσουμε αύριο.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ένταξη και την κάλυψη των χιλιάδων νέων ασφαλισμένων το γρηγορότερο δυνατόν. Ευελπιστούμε οτι τα απτά αποτελέσματα απο την διεύρυνση, σε συνδιασμό με την υπέρβαση των προβλημάτων και την αποτελεσματική λειτουργία καθώς και το νέο ήθος διοίκησης θα αυξάνει συνεχώς και το ενδιαφέρον των ασφαλισμένων για τον ΕΔΟΕΑΠ, το κοινό μας σπίτι. Δεν κλείνουμε τα μάτια στο εμφανές πρόβλημα συμμετοχής.
Δεσμευτήκαμε οτι θα ασκήσουμε την διοίκηση με διαφάνεια, λογοδοσία και δικαιοσύνη. Θα κρατήσουμε τον λόγο μας.
Ο νέος ΕΔΟΕΑΠ, που αγκαλιάζει όλους τους εργαζόμενους στην ενημέρωση, θα αποτελέσει το ανάχωμα και το εφαλτήριο σε συνδυασμό με τα μέτρα στήριξης του τύπου και για την υπογραφή αξιοπρεπών συλλογικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Στόχος μας η ενημέρωση με αξιοπιστία, πλουραλισμό και δικαιώματα.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία θα παραμείνει δύναμη ενότητας και αλληλεγγύης για την στήριξη και την διεύρυνση του ΕΔΟΕΑΠ, πέρα απο παρατάξεις και παρέες.
Για τον ΕΔΟΕΑΠ όλων μας.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ