ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Θέλει να αγοράσει την Βραδυνή ο Σωτήρης Πουλόπουλος

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο διευθυντής της Βραδυνής της Κυριακής, Σωτήρης Πουλόπουλος, που αποχωρεί στο τέλος του μήνα. Η παραίτησή του δεν αιφνιδιάζει τον εκδότη του ιστορικού εντύπου, αφού έχει υποβληθεί από τον Φεβρουάριο και υλοποιείται σε 15 μέρες αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά. Τι μπορεί να είναι αυτό το «κάτι»; Το ένα είναι να ενισχυθεί η εφημερίδα, που μετά το κλείσιμο.. της ημερήσιας Βραδυνής βγαίνει με λίγο προσωπικό και χαμηλό κοστολόγιο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης πίεσε ο Σωτήρης Πουλόπουλος για να προχωρήσει η έκδοση (που επί των ημερών του παρουσίασε κυκλοφοριακή άνοδο) αφήνοντας το χρονικό περιθώριο για να αντιδράσει ο εκδότης χωρίς να προκληθεί με την ξαφνική αποχώρησή του μεγαλύτερο πρόβλημα. Μια άλλη περίπτωση είναι να αλλάξει χέρια η Βραδυνή, μερικώς ή ολικώς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο διευθυντής της Βραδυνής αποχωρεί με... πρόταση, καθώς έχει ζητήσει την αγορά της εφημερίδας εξ ολοκλήρου ή, ακόμα, ενός σημαντικού ποσοστού που θα φτάνει, ίσως και θα ξεπερνάει, το 50%.

- από το harddog-sport