ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και το παρκάρισμα σε θέση ΑΜΕΑ

Τι απαντάει σxετικά με το επίμαχο δημοσίευμα στα social media 

Σάλος προκλήθκε στα  social media μετά από δημοσίευμα στο fb για τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη μηχανή του που την εντόπισε (και την φωτογράφισε) να είναι παρκαρισμένη σε θέση ΑΜΕΑ.
Ο ίδιος όχι μόνο ανήρτησε την φωτογραφία στα social media, αλλά έγραψε: «Η μηχανή αυτή.. παρκαρισμένη σε χώρο για ηλικιωμένους και εγκυμονούσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζοβλαχο #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει του λέω “Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα”και μου λέει το θρυλικό “Σε γράφω στ’αρχ@@ μου”».
Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να πάρει δημόσια θέση για το συμβάν. Ανέβασε την φωτογραφία της μηχανής του στη θέση για εγκύους και ΑΜΕΑ και ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί γράφοντας:
«ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ.. Ειδα παλι να εχω ..παρανομησει και να βριζω.. Χθες το μεσημερι εμεινα απο μπαταρια μηχανης εξω απ τον ΑΒ Ψυχικου, και ενω ημουν στη μεση του δρομου.. Εσπρωξα τη μηχανη με τα χερια και την ακουμπησα στο μονο χωρο που υπηρχε ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, στο χωρο τον ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ!! ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ!!! ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΜΕ ΣΠΡΩΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!! ΣΕ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ!!! Διπλα μου, φορωντας κρανος χωρις να βλεπω προσωπο, …ανθρωπος(!) πανω σε μηχανη (και ενω ημουν εκει να τη παρω μου λεει: «ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ!!ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΣ ΕΔΩ!!!» ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ:Ρ Ε ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ!!! ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ!!! ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ …ΩΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ …ΚΑΙ ..ΤΙΓΚΑ ( σε τι καταλαβε ο ..ειδικος???ΧΑΣΙΣΙ,ΜΑΡΧΟΥΑΝΑ,ΤΣΙΠΟΥΡΑ,ΚΟΚΑ, ΕΚΣΤΑΣΗ?? ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ..ΜΠΙΝΕΛΙΙΚΙΑ!!! ΔΙΑΒΟΛΗ, ΨΕΜΜΑ, BULLYING ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!!! ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!! ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΟΡΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ… ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΣΕ ΟΥΣΙΕΣ.  ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙ Ο ..ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ..ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΜΟΥ( ποιοι?ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ;Η ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ???) ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ!!! ΠΑΝΤΩΣ 5 ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ HATER ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ.. ΑΥΤΑ.
ΥΓ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ!!!! ΑΥΤΟ , ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ..ΚΑΗΜΕΝΟ (Η ΤΥΧΕΡΟ;)Α ΓΝΩΣΤΟ!!».