ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ανατριχιαστική άγνοια

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι» και στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει:
«Το αντικοινωνικό μένος του κ. Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε.  Αυτό που δεν ξέραμε»,..
καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, «όμως είναι ότι αγνοεί ποιός δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοιά του είναι ανατριχιαστική, ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας έγραψε στο fb:
Ο κυνικά "άριστος" Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να βρει καταφύγιο στη λήθη της ιστορίας, γιατί καθοδηγείται από την ακροδεξιά συνιστώσα της Ν.Δ.
Είναι επικίνδυνα αμαθής για να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.
Είναι ύβρις για τη δημοκρατία να αντιμετωπίζει τη δολοφονία Λαμπράκη με απαξίωση.
Το ίδια θα έλεγε για τη δολοφονία Μπακογιάννη?
Η αναθεώρηση της ιστορίας, η προσπάθεια παραχάραξης ιστορικών γεγονότων, η άγνοια, η αμάθεια, η ύβρις από πολιτικό που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα είναι επικίνδυνο για το λαό της.
Έκλεισε ο κύκλος.
Είναι επικίνδυνος πολιτικά για τη κοινωνία.
Είναι επικίνδυνα ιστορικά αδαής.
Είναι επικίνδυνα ότι πιο αναχρονιστικό σε σκέψη ανέδειξε η δεξιά παράταξη.