ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Επιλεκτικά η καταβολή της μισθοδοσίας στο Real Group

Η διοίκηση της εταιρείας επιλέγει ποιοι θα πληρωθούν και ποιοι όχι

Παραμένουν τα προβλήματα με την εξόφληση των δεδουλευμένων στον μιντιακό όμιλο των Χατζηνικολάου - Κουρή. Μάλιστα όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του Real Group η καταβολή της μισθοδοσίας από τη διοίκηση της εταιρείας γίνεται επιλεκτικά, Συγκεκριμένα σε επιστολή που έστειλαν στο.. enimerosi24 αναφέρουν:
"Σε συνθήκες «Survivor» βρίσκονται οι εργαζόμενοι στον όμιλο Real Group καθώς πλέον οι πληρωμές της μισθοδοσίας γίνονται επιλεκτικά από τη διοίκηση της εταιρείας.
Ειδικότερα οι εργαζόμενοι του ραδιοφώνου είναι οι πλέον τυχεροί πλέον στoν όμιλο Real καθώς η διοίκηση προσπαθεί να τους εξοφλεί κάθε μήνα με λίγες ημέρες καθυστέρηση ώστε να αποφύγει μια πιθανή απεργία που θα αποτελέσει καίριο πλήγμα στην  υπερχρεωμένη επιχείρηση.
Στη συνέχεια σειρά έχουν κάποιοι δημοσιογράφοι της Realnews και λέμε κάποιοι καθώς και εκεί η διοίκηση επιλέγει ποιοι θα πληρωθούν και ποιοι όχι!
Μετά έρχονται οι δημοσιογράφοι των ηλεκτρονικών Μέσων του ομίλου αλλά και οι τεχνικοί όπου και εκεί η διοίκηση επιλέγει ποιοι θα πληρωθούν όποτε υπάρχουν χρήματα.
Κατά τα άλλα η διοίκηση του Real Group έχει διαμηνύσει στους πάντες ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου ο όμιλος θα έχει μπει στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και θα λυθούν όλα τα προβλήματα ως δια μαγείας.
Ωστόσο οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ομίλου Real αυξάνονται συνεχώς ενώ τα υψηλόβαθμα στελέχη αδυνατούν πλέον να παρέχουν «στήριξη» στην εργοδοσία καθώς οι «υποσχέσεις» για πληρωμές και εξόφληση των δεδουλευμένων μένουν μόνο στα λόγια και οι λογαριασμοί αλλά και οι υποχρεώσεις των εργαζομένων του ομίλου Real συνεχώς αυξάνονται!"