ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Μόνιμος αρθρογράφος της «Εφ.Συν.» ο Τσίπρας

Εκτενές άρθρο του πρωθυπουργού στη σημερινή Εφημερίδα των Συντακτών

Την Εφημερίδα των Συντακτών επέλεξε για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να αρθρογραφήσει.
Με εκτενές άρθρο του στην ΕφΣυν, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γράφει για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, τη ρύθμιση του χρέους και βάζει τις διαχωριστές γραμμές μεταξύ..
της σημερινής κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η Ελλάδα έπειτα από οκτώ χρόνια μνημονιακής επιτροπείας είναι έτοιμη να κάνει το αποφασιστικό βήμα προς την οριστική έξοδο από την κρίση.
Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι η ρύθμιση του χρέους συνιστά μία απολύτως κρίσιμη παράμετρο, ώστε η χώρα να διατηρήσει την αναπτυξιακή δυναμική που καταγράφει και να εξαλειφθεί ο κίνδυνος της επιστροφής στις μέρες που ζήσαμε από το 2010.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, το νέο πλαίσιο που θα διαμορφώσει η έξοδος από τα μνημόνια και άρα η διεύρυνση των βαθμών ελευθερίας ως προς την άσκηση πολιτικής, παράγει πλέον μία πολύ σημαντική επίπτωση στην εσωτερική πολιτική της χώρας: Καθιστά σαφέστερες τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της σημερινής κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Επίσης: Τι λέει ο πρωθυπουργός για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, τη Νέα Δημοκρατία, τους μηχανισμούς παραπληροφόρησης και την «κρατικοδίαιτη ολιγαρχία».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του πρωθυπουργού στην «Εφημερίδα των Συντακτών - Σαββατοκύριακο» που κυκλοφορεί το Σάββατο 5 Μαΐου.