ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Μήνυση και αγωγές κατά Μαρινάκη - Κουρτάκη

Δ.Τζανακόπουλος: «Η Ελλάδα δεν θα γίνει Κολομβία»
- Τι απαντάει ο εκδότης των Παραπολιτικών

«Η κυβέρνηση αυτή ούτε απειλείται, ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας. Ο κος Μαρινάκης πρέπει να το βάλει αυτό καλά στο μυαλό του. Του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες». Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή το νυχτερινό τηλεφώνημα του επιχειρηματία..
Βαγγέλη Μαρινάκη (δείτε ΕΔΩ), υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν θα γίνει Κολομβία».
Επίσης είπε πως «τα άθλια δημοσιεύματα τόσο του Βήματος όσο και των Παραπολιτικών δεν θα μείνουν αναπάντητα. Όπως και κανένα άλλο συκοφαντικό δημοσίευμα στο εξής. Έχουμε ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη ο οποίος με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις»
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ανέφερε συγκεκριμένα ότι «o ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτή η κυβέρνηση έχει μέτωπο με την  συμμορίτικη ασυδοσία, την αυταρέσκεια και την προσβλητική για τη δημοκρατία αλαζονεία αυτού του συστήματος οικονομικής και πολιτικής εξουσίας» και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Β. Μαρινάκη:
«Η κυβέρνηση αυτή λοιπόν ούτε απειλείται, ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας.Και ο κύριος Μαρινάκης που διώκεται ποινικά από την ελληνική δικαιοσύνη για βαρύτατες ποινικές υποθέσεις – και για εμπορία ναρκωτικών  Ο κύριος Μαρινάκης που ενορχηστρώνει με επαναλαμβανόμενα χυδαία και συκοφαντικά δημοσιεύματα την επίθεση κατά της σημερινής κυβέρνησης σε αγαστή συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία του κου Μητσοτάκη  Ο κος Μαρινάκης που έχει μετατρέψει ένα ιστορικό συγκρότημα του ελληνικού τύπου σε σκουπιδότοπο πρέπει να το βάλει αυτό καλά στο μυαλό του. Ο στόχος του βεβαίως είναι προφανής αλλά του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες».
Ο Δ. Τζανακόπουλος κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ο οποίος επισήμως έχει ταυτίσει τον εαυτό του με τον κο Μαρινάκη να εξηγήσει το λόγο αυτής της ταύτισης και σταματήσει να καλύπτει και να προστατεύει ενα διωκόμενο επιχειρηματία.
«Ενημερώνουμε τον κο Μαρινάκη και τους συνεργάτες του ότι αν θεωρούν ότι μια άλλη κυβέρνηση θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά του ή θα του εξασφαλίσει μια καλύτερη μεταχείριση, ο ελληνικός λαός θα τους απογοητεύσει ξανά» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Tι απαντά ο Γιάννης Κουρτάκης 

Ο δημοσιογράφος και εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης έγραψε στο twitter:
*** "Για τα όσα συκοφαντικά και άθλια εκστόμισε εναντίον μου ο Δ. Τζανακόπουλος θα προσφύγω στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Δεν με τρομοκρατούν οι τραμπούκοι της Αριστεράς. Και σίγουρα δεν με φοβίζουν οι απειλές τους". 
*** Τα Παραπολιτικά θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν τις ημέρες, τα έργα και τις μιζες της πιο άθλιας κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος. Οι απειλές και οι τραμπουκισμοί δεν χωράνε στην Δημοκρατία. Το Ειδικό Δικαστήριο δεν αρκεί για τους «βιαστές» του πολιτεύματος.