ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Παραιτήσεις και ανακατατάξεις στα «ΝΕΑ»

Αλλάζουν πάλι οι συντάκτες του ρεπορτάζ της ΝΔ και της στήλης «Μικροπολιτικός»

Τελικά στη δημοσιογράφο Καρολίνα Παπακώστα κατοχυρώθηκε το ρεπορτάζ της ΝΔ από τη διοίκηση της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», μετά την παραίτηση της Αγγελικής Καραγεώργου. Η τελευταία υπέβαλε την παραίτηση της εχθές και χαιρέτησε τους συναδέλφους της, αφού.. μετακομίζει στο Λονδίνο για μεταπτυχιακές σπουδές. Η Αγγελική Καραγεώργου είχε αναλάβει πριν δυο εβδομάδες το ρεπορτάζ της ΝΔ, μετά την παραίτηση του Γιάννη Σαραντάκου.
Έκτοτε η θέση έμεινε «ορφανή», παρά το γεγονός ότι ο Άρης Ραβανός θα μπορούσε να αναλάβει το ρεπορτάζ της ΝΔ, μιας και ήταν η ειδικότητα του για πολλά χρόνια (στο «Βήμα»)… Τελικά δεν του ζητήθηκε να επιστρέψει, παραμένοντας στο κυβερνητικό ρεπορτάζ που μετατέθηκε εσχάτως και η ευθύνη της ειδησεογραφικής κάλυψης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε οριστικά στη νεαρή δημοσιογράφο Καρολίνα Παπακώστα που μέχρι πρόσφατα είχε χρεωθεί τη σελίδα του «Μικροπολιτικού». Τώρα την ιστορική στήλη της εφημερίδας θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανιάτης.
- από το enimerosi24.gr