ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Θάνος Μικρούτσικος: Καρκίνε, τα' βαλες με λάθος άνθρωπο. Θα σε ταλαιπωρήσω φρικτά

Ο Θάνος Μικρούτσικος μιλάει στην ΕφΣυν και στην Έφη Μαρίνου με αφορμή τις δύο μεγάλες συναυλίες του στις 7 και στις 8 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».
Εξηγεί ότι όταν ασθένησε, αποφάσισε να... δυσκολέψει τον καρκίνο, αλλά και ότι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής μας πρέπει να ονειρευόμαστε.
Όπως λέει, «στον όποιο βαθμό..
εξαρτάται από εμένα, το παλεύω του κερατά».
Ταυτόχρονα, αναρωτιέται αν ήταν όντως όλα χάλια στη Σοβιετική Ένωση του υπαρκτού σοσιαλισμού, ενώ αποκαλύπτει έναν πολύ τρυφερό στόχο του: να ξαναταξιδέψει στη Βαρκελώνη -όπου πήγε με τον 11χρονο τότε γιο του Στέργιο πριν από έξι χρόνια- οικογενειακώς στις 11 Απριλίου 2026, όταν θα κλείνει τα 79.
Πάντως, πριν το 2026 θα τον απολαύσουμε αυτόν τον Ιούνιο να ανοίγει το Φεστιβάλ του Βύρωνα με δύο μεγάλες συναυλίες, όπου θα συναντηθεί με «όσους περπάτησαν μαζί του»: τη Χαρούλα Αλεξίου, τη Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Κώστα Θωμαΐδη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιώργο Μεράντζα, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τη Μαριάννα Πολυχρονίδη. Θα συναντηθεί με τον κόσμο που τον αγάπησε και τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Όπως και ο ίδιος λέει: «Εχω ανάγκη την επαφή με τον κόσμο».

► Στην «Εφ.Συν. - Σαββατοκύριακο» που κυκλοφορεί σήμερα (5 Μαΐου).