ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ο Θωμάς Λιακουνάκος με τα χρέη των 700 εκατ. ευρώ και οι διακοπούλες στη Μύκονοοοο…

Αυτό που αξίζει δεν είναι να ζεις για να αποκτήσεις περισσότερα αλλά να ζεις καλά» έγραφε ο Πλάτων, από τα βάθη της αρχαιότητας, με δεδομένο πως «αυτή η πόλη είναι αυτό που είναι, γιατί οι πολίτες της είναι αυτό που είναι» και στην περίπτωση του Θωμά Λιακουνάκου, το σίγουρο είναι, πως μπορεί να χρωστά ασύλληπτα ποσά, αλλά εφαρμόζει το πρώτο σοφό ρητό που αναφέραμε.
Μετά από φυλακίσεις,..
αποφυλακίσεις με «βραχιολάκι» να παρακολουθεί τις κινήσεις του και τη βοή του δήμου, μέσα από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ, δεν παρέλειψε να περνά, με κάθε ευκαιρία, τα σαββατοκύριακά του, Πάσχα και γιορτές -πού αλλού;- στην αφρογεννημένη, λουσάτη, ονειρική και πολυτελή Μύκονο!
Μαζί του, από τις μέρες της παντοδυναμίας και πλούτου, στις κοσμικές της εμφανίσεις, υπέρλαμπρη, έως και στα επισκεπτήρια της φυλακής και τις απλές φόρμες με τα πιασμένα απλή αλογοουρά μαλλιά, είναι πάντα η σύζυγος του Νατάσα Λιακουνάκου. Τώρα πια, στη Μύκονο μοιάζει να χει πάντα καλοκαίρι…
- απόσπασμα από κείμενο της Αλεξάνδρας Τσόλκα στο mononews υπό τον τιτλο
"Ο Θωμάς Λιακουνάκος με τα χρέη των 700.000.000 και οι διακοπούλες στη Μύκονοοοο…"




** Σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας έκρινε ένοχους και τους 17 κατηγορούμενους, με βασικούς πρωταγωνιστές τον Θωμά Λιακουνάκο και πρώην στελέχη του ΥΠΕΘΑ, για την υπόθεση προμήθειας του ηλεκτρονικού συστήματος Sonak στον στρατό ξηράς.
Ειδικότερα καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 16 ετών με αναστολή οι Θωμάς Λιακουνάκος (Μύκονοοοοος) και Ηλίας Αρκουμανέας, πρώην ιδιοκτήτης και υψηλόβαθμο στέλεχος της Sonak, αντιστοίχως. Επίσης σε κάθειρξη 16 ετών με αναστολή, οι πρώην γενικοί γραμματείς Εξοπλισμών Γιώργος Κολλίρης και Ευάγγελος Βασιλάκος.
Το δικαστήριο επιδίκασε στο Δημόσιο υλική ζημία της τάξης των 48.408.000 ευρώ καθώς και ηθική βλάβη στους Λιακουνάκο, Αρκουμανέα, Κολλίρη και Βασιλάκο, ποσού 100.000 ευρώ σε έναν έκαστο. Ομοίως, 50.000 ευρώ για τους υπόλοιπους . Επέβαλε επίσης σε όλους ανεξαιρέτως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.