ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Nέα διευθύντρια στα Μέσα της 24MEDIA

Μετά από την πορεία της στην 24MEDIA, ως Key Account Manager, η Ντέπη Παπάζογλου αναλαμβάνει καθήκοντα Group Account Director σε όλα τα μέσα του ομίλου της 24MEDIA. Με εμπειρία στον χώρο των media, αναλαμβάνει την ευθύνη πωλήσεων όλων των brands του Ομίλου: News24/7, Ladylike.gr, Oneman.gr, Sport24.gr, Contra.gr, Huffpost Greece, Sport24 Radio και Ραδιόφωνο 24/7. Πρόκειται για.. στέλεχος με μεγάλη διαδρομή στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης με πολυετή προϋπηρεσία στην “Καθημερινή” και την “The Toc Digital Media”.
****
Το μέλλον των media: επανεφεύρεση ή χρεοκοπία. Αυτό είναι το θέμα του πάνελ που πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Μαρτίου από την Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Συμμετέχουν ο Yaser Bishr (Aljazeera), Veit Dengler (ΝΖΖ - Ελβετία), Δημήτρης Μάρης (24 Media), Nic Newman (Πανεπιστήμιο Οξφόρδης). Οι ομιλητές θα αναφερθούν στη ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη των τελευταίων ετών με συγκεκριμένα παραδείγματα, θα παρουσιάσουν το νέο τοπίο στη σύγχρονη ενημέρωση, ενώ θα επικεντρωθούν στο μέλλον των media και τις προκλήσεις που αναδύονται.
***
Η στιγμή της 90ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει και η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 4 Μαρτίου, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.  Η τηλεοπτική κάλυψη, θα ξεκινήσει στις 23.30 με τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα ακολουθήσει το pre-show στις 01.30, ενώ στις 03.00 θα ξεκινήσει η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων OSCAR με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ, για δεύτερη συνεχή χρονιά.


-