ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ποιοι ανέλαβαν διευθυντές στην «αποψιλωμένη» Νέα Σελίδα

Με εκδότη - διευθυντή τον Ηλία Λιβάνη θα πορεύεται από εδώ και μπρος η κυριακάτικη εφημεριδα "Νέα Σελίδα". Μετά τις σαρωτικές αλλαγές στο φύλλο (παραιτήσεις διευθυντών, απολύσεις, περικοπές) ένα νέο διευθυντικό σχημα καλείται να ανταπεξέλθει στην πρόκληση της συνέχισης έκδοσης της εφημερίδας. Οπως είχαν γράψει οι zoornalistas (ΕΔΩ) νέα πρόσωπα ανέλαβαν επιτελικές θέσεις και συγκεκριμένα:
 Η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Σωτήρης Καψώχας ανέλαβαν αντίστοιχα την διεύθυνση πολιτικού και την διεύθυνση οικονομικού στην εφημερίδα.. του Ηλία Λιβάνη. Μάλιστα η πρώτη υπογράφει και το βασικό, πρωτοσελίδο) θέμα της "Νέας Σελίδας" («Στήνουν δικαστικό πραξικόπημα για να μπλοκάρουν την έρευνα για τη Novartis»). Στ διεύθυνση σύνταξης παραμένει (μόνος μετά την αποχώρηση Κοτρωτσου) ο Γιάννης Κορωναίος.
Το οικονομικο εκτος από διευθυντή έχει και αρχισυντάκτη και συγκεκριμένα την Αμαλία Κάτζου ενώ αρχισυντάκτης του ρεπορτάζ ανέλαβε ο Θανάσης Γερασιμίδης.
Παντως όλα τα τμήματα έχουν αποψιλωθει και από αυτούς που ξεκίνησαν να συνεργάζονται αρχικά με την εφημερίδα έχουν μείνει λίγο περισσότεροι από τους μισούς.