ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Σκάει «βόμβα» στον Τύπο με Φιλιππάκη

Μία από καιρό κυοφορούμενη αγοραπωλησία στον Τύπο βρίσκεται στο τελικό στάδιο, αν δεν έχει ολοκληρωθεί ήδη. Όπως και να έχει, τα επόμενα 24ωρα, ή και τις επόμενες ώρες, θα γίνει και επίσημα γνωστό ότι ο Όμιλος Φιλιππάκη, που ήδη είναι ευρύς από πλευράς εντύπων (Δημοκρατία, Espresso, Εστία, Προβλέψεις, Ορθόδοξη Αλήθεια) διευρύνεται εντάσσοντας στο δυναμικό του μια ακόμα εφημερίδα. Πρόκειται για  αθλητικό έντυπο, από τα καλύτερα, τα ποιοτικότερα και τα δημοφιλέστερα από πλευράς κυκλοφορίας,.. στον χώρο.  (Το μπλογκ του Harddog είχε δώσει μια πρόγευση για την εξέλιξη το περασμένο Σάββατο, με ένθετη αναφορά σε άλλο θέμα για τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα για την ίδρυση δύο νέων αθλητικών σάιτ, όπως εδώ μπορείτε να δείτε).
Πληροφορίες του Harddog αναφέρουν ότι:
** Ήδη ο Όμιλος Φιλιππάκη έχει νοικιάσει γραφεία για το νέο «μέλος» της οικογένειας, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στα γραφεία της Δημοκρατίας και της Espresso.
** Στελέχη του Ομίλου έχουν αρχίσει κάποιες πρώτες επαφές με πρόσωπα.
** Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας ενημερώθηκαν ότι θα κληθούν να υπογράψουν νέες συμβάσεις και μαζί την αποδοχή του ύψους των οφειλομένων προς αυτούς, προκειμένου να υπάρξει η οικονομική τακτοποίηση.
- από το harddog-sport