ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Πετρίδης στο Kosmos 93,6 και 107,0

Κάθε Κυριακή 18:00-20:00 ο Γιάννης Πετρίδης παρουσιάζει μία σειρά αφιερωματικών εκπομπών για το Kosmos, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Ξεκινώντας από αυτήν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 ο Γιάννης Πετρίδης θα δώσει την ευκαιρία στους ακροατές του σταθμού να απολαύσουν τραγούδια από όλο το φάσμα του ιταλικού τραγουδιού, από τη δεκαετία του ’50 μέχρι και τις μέρες μας. Από τον Ντομένικο Μοντούνιο, τον Αντριάνο Τσελεντάνο και την Μίνα, μέχρι και τον Βινίτσιο Καποσέλα, τον Μάρκο Μενγκόνι και τους σύγχρονους του ιταλικού τραγουδιού.
Από τη σειρά αυτή που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018, θα παρελάσουν όλα τα κινήματα του ιταλικού τραγουδιού που αναδείχθηκαν.. τα τελευταία 70 χρόνια, με ιδιαίτερη έμφαση στους τραγουδοποιούς του ’70, Λούτσιο Μπατίστι, Φραντσέσκο ντε Γκρεγκόρι, Φαμπρίτσιο Ντε Αντρέ κ.ά., αλλά και στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, όλων των δεκαετιών, απ’ όπου ξεκίνησαν μεγάλες διεθνείς επιτυχίες. Πολλές από αυτές θα ακούγονται και στην ιταλική και στην αγγλική εκτέλεσή τους.
Επίσης, οι ακροατές του Kosmos θα ταξιδέψουν με τη μουσική του ιταλικού κινηματογράφου (Ένιο Μορικόνε, Νίνο Ρότα κ.ά), τα τραγούδια Ιταλών ηθοποιών, αλλά και τις συγκλονιστικές ερμηνείες στα ιταλικά από τον Πωλ Άνκα, την Ντιον Γουόργουικ και πολλούς ακόμη.
Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο γαλλικό τραγούδι και έπεται συνέχεια…
Συνεργάτης της εκπομπής, ο Δημήτρης Ζουγρής.
Info:
Κάθε Κυριακή, ώρα 18:00
Εκπομπή: «Ο Γιάννης Πετρίδης στο Kosmos»