ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Βρυώνης - Σαββίδης θέλουν την Τυποεκδοτική

Με τη µεσολάβηση υψηλόβαθµου στελέχους της Εθνικής Τράπεζας έχει αρχίσει µια συζήτηση σχετικά µε το ενδεχόµενο εξαγοράς του πιεστηρίου της Τυποεκδοτικής από τον επιχειρηµατία και πρώην ιδιοκτήτη του «Εψιλον» Φίλιππο Βρυώνη. Υστερα από µια γρήγορη έρευνα προέκυψε ότι το σχετικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί, από τον επιχειρηµατία Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για την αυτονοµία του στον τοµέα των εκτυπώσεων μετά την εξαγορά «Εθνους» και «Ημερησίας».
Με δεδοµένο ότι η εκτυπωτική µονάδα της «Καθηµερινής» αδυνατεί πλέον να εντάξει νέα έντυπα, είναι λογικό το αφεντικό της Dimera να βρίσκεται στην αναζήτηση λύσης..
Στο πλαίσιο αυτό και µε δεδοµένη τη σχέση του Φίλιππου Βρυώνη µε τον Περισσό από την περίοδο που απέκτησε τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα του ΚΚΕ, κρίθηκε σκόπιµο να υπάρξει µια διερευνητική επικοινωνία εξετάζοντας το ενδεχόµενο πώλησης του πιεστηρίου της Τυποεκδοτικής.
Αν και ακόµη δεν έχει γίνει καµία σχετική κουβέντα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας όσο και ο Περισσός επιθυµούν να απαλλαγούν το συντοµότερο από την ήδη ανενεργή εκτυπωτική µονάδα.
Ο οµογενής επιχειρηµατίας, παράλληλα µε την Τυποεκδοτική, έχει δώσει σαφή οδηγία προς τους συνεργάτες του να εξετάσουν και το ενδεχόµενο εξαγοράς της εκτυπωτικής µονάδας που διαθέτει η εφηµερίδα «Μακεδονία».

- πηγή: Secret / Παραπολιτικά