ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ουδεμία ενημέρωση από Μαρινάκη...

...παρά τις προσκλήσεις των Ενώσεων που ζητάνε από την Αχτσιογλου τριμερή συνάντηση με την Αλτερ Εγκο

Αίτηση προς την Υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου απέστειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΕΡ για διενέργεια τριμερούς συνάντησης με την εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η αίτηση εστάλη προκειμένου να υπάρξει μία ενδελεχής ενημέρωση από την εν λόγω ιδιοκτήτρια εταιρεία, όσον αφορά τους εργαζόμενους των εντύπων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», των περιοδικών, που μέχρι πρότινος εκδίδονταν από τον ΔΟΛ, του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM» και της ιστοσελίδας «in.gr».
Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρία, παρά το γεγονός ότι έχει προσκληθεί εγγράφως δύο φορές από τις..
διοικήσεις των σωματείων για να παράσχει στους εκπροσώπους των εργαζομένων πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων, δυστυχώς, μέχρι σήμερα, δεν έχει ανταποκριθεί.
Παράλληλα, και παρότι πολλοί από τους πρώην εργαζόμενους του Ομίλου έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο νέο εκδοτικό σχήμα, υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι, που, παρά την πολυετή και επιτυχημένη προσφορά τους στον Όμιλο, δεν έχουν κληθεί να εργαστούν.
Τα Διοικητικά Συμβούλια είναι σε διαρκή επαγρύπνηση όσον αφορά το θέμα και θα εξαντλήσουν κάθε μέσο που διαθέτουν γι τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου 2017, στις 5 μ.μ. είχε συγκληθεί συνέλευση των εργαζομένων του Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM» στις εγκαταστάσεις της Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα, για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τη συνεχιζόμενη μη καταβολή δεδουλευμένων και τους τρόπους αντίδρασης.