ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Μπόμπολας για τον Μπόμπολα

Τι λέει ο Λεωνίδας για τον Φώτη;
Επισήμως, απολύτως τίποτα. Προς τα έξω δεν έχει βγει το παραμικρό από το στόμα του Λεωνίδα Μπόμπολα για το ναυάγιο του αδερφού του, Φώτη, και του "Πήγασου". Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι τα δύο αδέρφια δεν διατηρούσαν τις καλύτερες σχέσεις. Όμως, για την ώρα, ο Λεωνίδας έχει αποφύγει να πει το παραμικρό ακόμη και στους πιο κοντινούς του ανθρώπους.
Άλλωστε έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα και ζητήματα..
****
Ο Μιχόπουλος έφυγε ή ακόμα;   
Πάντως, μέχρι να φύγει, αν φύγει, το κυβερνητικό τρίο (Φλαμπουράρης, Βερναρδάκης, Τζανακόπουλος) ανέβασαν την νέα τους ιστοσελίδα. Εύχρηστη και όμορφη.
Παράλληλα, το πρωθυπουργικό γραφείο ετοιμάζεται πυρετωδώς να αλλάξει την primeminister.gr. Η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού παραμένει αναλλοίωτη από την εποχή Παπανδρέου. Η αναμόρφωση δεν θα αφορά αποκλειστικώς το εικαστικό του site. Θα αφορά και την ουσία. Ο σχεδιασμός του Μαξίμου προβλέπει ότι η primeminister.gr θα μετατραπεί από μια τυπική γραφειοκρατική ιστοσελίδα (ανακοινώσεων και δελτίων τύπου), σε ένα ποιοτικό και χρηστικό εργαλείο ενημέρωσης των πολιτών. 
Έχουμε να κάνουμε με έναν... χρήσιμο εκσυγχρονισμό.

****
Πειραιώς: Φεύγουν 728
Τουλάχιστον 728 εργαζόμενοι πρέπει να αποχωρήσουν από τις ελληνικές δραστηριότητες της Τράπεζας Πειραιώς, ως το τέλος του τρέχοντος έτους. Όπως διαβάζουμε στις οικονομικές καταστάσεις α’ εξαμήνου, η τράπεζα έκλεισε 21 καταστήματα αυτή την περίοδο και μείωσε τον αριθμό των εργαζομένων στην Ελλάδα σε 13.928 άτομα.
Όμως, έχει δεσμευθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να «ψαλιδίσει» το προσωπικό στα 13.200 άτομα, ως το τέλος του έτους. Έτσι, μέσα στους επόμενους μήνες, η διοίκηση πρέπει να αποφασίσει αν θα εφαρμόσει ένα νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου. Και –το σπουδαιότερο για όσους ενδιαφέρονται- ποια ακριβώς θα είναι τα κίνητρα που θα δοθούν αυτή την φορά.

- από το fmvoice.gr