ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ετοιμο το plan B του Αντώνη Καρακούση

Στην περίπτωση που οι εξελίξεις στον ΔΟΛ δεν είναι αυτές που επιθυμεί ο διευθυντής του Βήματος Αντώνης Καρακούσης, τότε θα ενεργοποιηθεί το plan B, που προβλέπει την έκδοση νέας εφημερίδας, με εργαζόμενους από τον ΔΟΛ. Πρόκειται για την "Ανάπτυξη", που κυκλοφορεί ως οικονομικό ένθετο με το "Βήμα της Κυριακής". Πάντως, ο Καρακούσης δηλώνει αισιόδοξος ότι στο τέλος ο νέος ιδιοκτήτης θα κρατήσει όλο τον κόσμο στην Μιχαλακοπούλου.
***
Σε διάφορες φάσεις ετοιμάζεται να πλειστηριάσει την περιουσία του ΔΟΛ ο εκκαθαριστής Καζάς. Για παράδειγμα, κάποιοι λένε ότι σκέφτεται να βγάλει σύντομα στο.. "σφυρί" τους τίτλους της αθλητικής "Εξέδρας", του "Οικονομικού Ταχυδρόμου" και του "Ταχυδρόμου".
***
Εξελίξεις, και μάλιστα ραγδαίες, αναμένονται στην ηγετική πυραμίδα μεγάλου καναλιού. Το αφεντικό, εκτός από τις διάφορες εκκρεμότητες, δείχνει να έχει και πολλά νεύρα. Οι καλά γνωρίζοντες δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.
***
Την επόμενη εβδομάδα η εφημερίδα "Καθημερινή" του Θέμη Αλαφούζου, μετά από πολλά χρόνια, εγκαταλείπει το παραδοσιακό, μεγάλο σχήμα και πλέον θα κυκλοφορεί στα πρότυπα του σαββατιάτικου φύλλου. Η εφημερίδα θα αυξήσει τις σελίδες της, κυκλοφορώντας όμως με πέντε κανονικές εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι και το φύλλο του Σαββάτου δεν θα έχει καμία διαφορά με τις ημερήσιες εκδόσεις.

- πηγή: Secret / εφημερίδα Παραπολιτικά