ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Μεγάλο deal στον Τύπο προ των πυλών

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, αλλά έχει διαρρεύσει από «αρμόδιες πηγές» εκδοτικού συγκροτήματος που κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία των ιδιοκτητών τής ίδιας επιχείρησης με μεγαλοεπιχειρηματία για τη μεταβίβαση των μετοχών. Όπως, λένε, η «βόμβα» θα σκάσει τις επόμενες εβδομάδες (ενδεχομένως και τις επόμενες ημέρες) οπότε θα γίνει γνωστό «το deal του αιώνα στον Τύπο».
Ο περί ου ο λόγος μεγαλοεπιχειρηματίας προσπαθεί από καιρό να διεισδύσει δυνατά στα ΜΜΕ (το έχει κάνει ήδη μερικώς) και είχε φτάσει ακόμα και στον σχεδιασμό εφημερίδας, ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε. Τώρα που, όπως λέει η πληροφορία, «έχει δώσει τα χέρια με τον μιντιάρχη» και θα γίνει κάτοχος με έναν σμπάρο όχι μόνο.. μιας εφημερίδας, αλλά περισσοτέρων και όχι μόνο ενός δημοσιογραφικοί αντικειμένου.
Η πληροφορία για τη σχεδόν οριστική συμφωνία δεν αμφισβητείται, αλλά υπάρχουν επιφυλάξεις έως ότου ανακοινωθούν συγκεκριμένα στοιχεία.
- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο harddog-sport (ΕΔΩ)