ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ποιος έδωσε τα 200 χιλιάρικα για την αποφυλάκιση του Ακη

«Θα σας εξομολογηθώ ότι πριν έρθω εδώ δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο. Μου είπε ότι υπάρχει λύση… με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό. Το θέμα είναι να το δεχθεί ο Τσοχατζόπουλος».
Αυτό είχε πει στην εκπομπή Αυτοψία η Βίκυ Σταμάτη στις 12 Απριλίου και μάλλον ο Ακης Τσοχατζόπουλος το δέχτηκε καθώς, όπως λέγεται,  συγκεντρώθηκε  το ποσό των 200.000 ευρώ που το δικαστήριο του έχει θέσει ως εγγύηση προκειμένου να αποφυλακιστεί .
Ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, που έχει καταδικαστεί σε 20ετη κάθειρξη σε πρώτο βαθμό από μίζες για εξοπλιστικά, πιθανότατα να αποφυλακιστεί σήμερα ή το αργότερο αύριο. Πάντως, η πληροφορία ότι ο..
Α. Τσοχατζόπουλος κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα έρχεται μια ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία απερρίφθη το αίτημα του πρώην υπουργού για μείωση του ποσού της εγγυοδοσίας. Kάποιοι λένε πως φίλοι του Ακη έβαλαν υποθήκες τα εξοχικά τους για να πληρωθού τα 200 χιλιάρικα ενώ μερικοί κάνουν λόγο για «δωρεά» που ήρθε από Γερμανία μεριά, από κουμπάρο του Τσοχατζόπουλου…
Πλέον, απομένουν γραφειοκρατικές λεπτομέρειες για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι οποίες αν διευθετηθούν πιθανότητα ο πρώην υπουργός να αποφυλακιστεί, αναχωρώντας από το νοσοκομείο των φυλακών (όπου νοσηλεύεται) για το σπίτι του έπειτα από περίπου πέντε χρόνια παραμονής στη φυλακή.