ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Τέλος για την ΕΡΤ η Γενική Διευθύντρια Προγράμματος

Στον Alpha επιστρέφει η Σασλόγλου

Aποχώρησε από την ΕΡΤ η Γενική Διευθύντρια Προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγλου και τη θέση της  αναλαμβάνει προσωρινά ο Διευθυντής Προγράμματος Τηλεόρασης Γιώργος Σιούλας, μέχρι την πλήρωση της θέσης με τη διαδικασία της ανοικτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΕΡΤ «ευχαριστεί θερμώς την κυρία Σασλόγλου για την προσφορά της στην αναδιαμόρφωση του προγράμματος της εταιρίας, καθώς με τον επαγγελματισμό και τον ζήλο της έθεσε τις βάσεις για την επανατοποθέτηση του ψυχαγωγικού..
και πολιτιστικού περιεχομένου της ΕΡΤ στην εγχώρια ραδιοτηλεοπτική αγορά.»
Επίσης η Διοίκηση της ΕΡΤ «μαζί με τις θερμές ευχαριστίες, της εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα».
H Iζαμπέλα Σασλόγλου έχει περάσει σχεδόν από όλα τα κανάλια και πριν την ΕΡΤ ήταν σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος στον Alpha, ενώ στην ΕΡΤ έμεινε στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Προγράμματος για 15 μήνες. To πιο πιθανό - κάποιοι το θεωρούν σίγουρο-  είναι ότι επιστρέφει στον Alpha.