ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Σκέψεις (και) για ημερήσιο φύλλο από Βαξεβάνη

Μετά την έκδοση της κυριακάτικης εφηµερίδας «Documento», ο εκδότης του φύλλου, Κώστας Βαξεβάνης, φαίνεται ότι εξετάζει σοβαρά (και) το ενδεχόµενο της ηµερήσιας έκδοσης.
Ηδη, έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές, µε στόχο να βολιδοσκοπήσει αν υπάρχει χώρος για ένα νέο φύλλο. Με δεδοµένη την κυκλοφορία της κυριακάτικης έκδοσης, που δεν έχει προσφορές, ο δηµοσιογράφος πιστεύει ότι κάλλιστα µπορεί να κερδίσει χώρο και το ηµερήσιο φύλλο.
***
Σε προχωρηµένες συζητήσεις µε τον σύνδικο πτώχευσης του πιεστηρίου της «Μακεδονίας» βρίσκεται ο εκδότης της «∆ηµοκρατίας», Γιάννης Φιλιππάκης. Τόσο οι επαφές µε τον σύνδικο.. όσο και µε την εκδότρια Σουλίδου εσχάτως µπήκαν στο στόχαστρο διαφόρων ανταγωνιστών, µε ό,τι αυτό µπορεί να συνεπάγεται.
 ***
Να ξεκινήσει και πάλι το στήσιµο του προγράµµατος από το µηδέν σχεδιάζει ο ΑΝΤ1.
Mε βάση τα µέχρι στιγµής δεδοµένα, µόνο οι ειδήσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Πρωινό» µε τη Φαίη Σκορδά θα διατηρηθούν και τη νέα σεζόν. Ο τοµέας της ψυχαγωγίας µπαίνει στο µικροσκόπιο και καµία σειρά µυθοπλασίας δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.
***
Ξεκινάει η διαδικασία της επιχορήγησης της δορυφορικής τηλεοπτικής κάλυψης στους µόνιµους κατοίκους αποµακρυσµένων περιοχών της χώρας, ώστε να παρακολουθούν τα κανάλια ελεύθερης λήψης πανελλαδικής εµβέλειας.Οι κάτοικοι, εφόσον έχουν τις προϋποθέσεις, θα επιχορηγούνται από τους δήµους για να εγκαταστήσουν τα συστήµατα δορυφορικών πιάτων και δεκτών.
Η Cosmote και η Nova θα είναι υποχρεωµένες να τα εγκαταστήσουν και να παρέχουν δωρεάν πρόσβαση σε Alpha, ANT1, Star, ΣΚΑΪ, Mega, Epsilon, Μακεδονία TV, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3.

- από τα parapolitika