ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Οι Πόντιοι δεν ξεχνάνε αυτούς που τους πουλάνε…

«Όλοι οι βουλευτές της παράταξής μας που δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την κυβερνητική τροπολογία (σσ για ΣΕΚΑΠ - Σαββίδη) είναι απολύτως σύμφωνοι με τη θέση της ΝΔ σε αυτό το θέμα» δήλωνε αργά το ράδυ της Παρασκευής ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κ. Τσιάρας.
Η δήλωση Τσιάρα έγινε σε απάντηση επισημάνσεων που έκαναν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή σύμφωνα με τις οποίες έξι βουλευτές της ΝΔ που δεν ψήφισαν, πήραν «αποστάσεις ασφαλείας» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της τροπολογίας.
Oι βουλευτές που δεν καταψήφισαν και δεν γνωστοποίησαν ούτε την πρόθεση ψήφου τους είναι οι:.. Κ. Γκιουλέκας, Κ. Καραμανλής, Κ. Κοντογεώργος, Κ. Κουκοδήμος, Αντώνης Σαμαράς και Κ. Τζαβάρας.
Σχετικά η Ελβίρα Δρακάκη γράφει στο thefaq:
Μαθαίνουμε ότι ο Τσιάρας Πέμπτη βράδυ είχε πάρει έναν έναν όλους τους βουλευτές Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας, Θράκης της ΝΔ τονίζοντας τους ότι την Παρασκευή θα έπρεπε να είναι όλοι στη Βουλή πάση θυσία. Σε όσους του είπαν για βγαλμένα εισιτήρια τους έδωσε εντολή από την ηγεσία να τα ακυρώσουν!
Το θέμα το σήκωσαν Φώφη και Κούλης εκτελώντας συμβόλαιο στη μιντιακή και επιχειρηματική διαπλοκή που δεν θέλουν τον Σαββίδη…
Υπενθυμίζεται ότι ο Σαββίδης έχει ήδη κάνει αγωγή στον Μητσοτάκη από την περίοδο των αδειών. Ήταν ένα μήνυμα της οικογένειας να πάει και να τα “βρει” μαζί τους και αυτοί θα τον βάλουν στο κλαμπ των ολιγαρχών (νταβατζήδων)
Ο Κούλης έκανε και service σε μεγαλοδημοσιογραφάρες που θέλουν να πιάσουν στασίδι δίπλα στον νέο ισχυρό άντρα των ΜΜΕ εκβιάζοντας τον στην αρχή για να του πουλήσουν προστασία μετά.
Θα πρέπει, ωστόσο, να ληφθεί υπόψιν ότι ο Σαββίδης έχει μαζί του τη ΝΔ του Βορρά που αριθμεί περίπου 25 βουλευτές, σιχαίνονται τον Κούλη, τον Σαμαρά και τον Άδωνι και καθημερινά στην προσευχή στο τραπέζι βγάζουν και πιάτο του Κώστα Καραμανλή
Μάλιστα, στο παρελθόν, ο Σαββίδης είχε πάρει τη ΣΕΚΑΠ με προσωπικά παρακάλια του Σαμαρά για να μην πάει στον Τούρκο που τη διπλάρωνε λόγω Θράκης και Ξάνθης! Ο Αντωνάκης του είχε υποσχεθεί πολλά αλλά φυσικά δεν τήρησε τις υποσχέσεις του και του φόρτωσε πρόστιμα της διεφθαρμένης κρατικής διοίκησης από το 2008! Οι Πόντιοι δεν ξεχνάνε ποτέ αυτούς που τους πουλάνε…