ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Σκασμένος ο Χατζηνικολάου: Με βρίζουν όλοι, δεν είναι δουλειά αυτή...

Τον προβληματισμό του για το αν θα πρέπει να επαναλάβει στην επόμενη τηλεοπτική περίοδο τον «Ενικό» του, εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου από το ραδιόφωνο του Real. Αιτία, όπως είπε, δεν είναι τόσο η κούραση από τον φόρτο εργασίας (παίζει και αυτή το ρόλο της), όσο το άγχος και η πίεση που του δημιουργούν τα σχόλια και οι επικρίσεις για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους συνεντευξιαζόμενους. Απαντώντας σε πρόταση ακροάτριας για τη επαναφορά της εκπομπής είπε: «Θα δούμε! Αν αντέχω θα την ξεκινήσω από τον Σεπτέμβριο». Ωστόσο, τον προβληματίζει «το κλίμα του άγριου φανατισμού που υπάρχει».
«Κάθε φορά που κάνω συνέντευξη νιώθω ότι περνάω από μια ψυχοφθόρα διαδικασία.. Είναι τρομερό. Κάνω συνέντευξη με τον Μητσοτάκη και έχω απέναντι να με βρίζουν οι Συριζαίοι γιατί δεν είμαι πολύ σκληρός. Αλλά να με βρίζουν και οι νεοδημοκράτες γιατί είμαι πολύ σκληρός. Κάνω συνέντευξη με τον Τσίπρα και έχω να με βρίζουν οι Συριζαίοι γιατί είμαι πολύ σκληρός και να με κατηγορών οι άλλοι γιατί δεν τον σκότωσα».
- περισσότερα στο harddog-sport (ΕΔΩ)