ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Mega: πρόταση για κουπόνια αγορών σε χαμηλόμισθους!..

Ποιός την υπέβαλε και τι είπε ο Πεφάνης

Το MEGA περνάει θαλασσοταραχή και βλέπει τα βράχια. Η χθεσινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο κάποτε κραταιό κανάλι και η συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Πεφάνη, δεν οδήγησε σε λύσεις αλλά σε περισσότερους κόμπους. Πέρα από τα αναλυτικά ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκαν (δείτε εδώ την ανάρτηση στους Zoornalistas), υπάρχουν στοιχεία που έχουν ενδιαφέρον και δίνουν μια ακόμα διάσταση στο θέμα.
Καταρχάς ο Νίκος Πεφάνης (στη φωτό με τον Ψυχάρη) ξεκαθάρισε ότι όποιος δεν υπογράψει τις συμβάσεις με τις μειώσεις μισθών δεν σημαίνει ότι απολύεται αυτομάτως, όπως είχε γίνει πριν από τρία χρόνια. Ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε τι θα συμβεί τελικά με εκείνους που θα επιμείνουν..
και δεν θα συναινέσουν στις μειώσεις. Εξάλλου, υπάρχει κάτι που ερμηνεύτηκε ως έμμεση απειλή απολύσεων:
Σε ερώτημα που τέθηκε στο Νίκο Πεφάνη τι θα ακολουθήσει στην περίπτωση που ουδείς υπογράψει, απάντησε ότι τότε θα υπάρξει συνολικό πρόβλημα για το MEGA κάτι που από εργαζόμενους ερμηνεύτηκε και ως προαναγγελία απολύσεων στο ενδεχόμενο που συνεχιστεί το αδιέξοδο.
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)